FRÅGA OM PRODUKTER

stäng
  • * obligatoriska fält
  • SÄND

Tipsa om webbplatsen

stäng
  • * obligatoriska fält
  • SÄND

Elektro-Plast

Om företaget

DISTRIBUTÖRER

Om företaget

Skriv ut

Traditioner i vår verksamhet går tillbaka till 1980, vi är nu bland de ledande inhemska tillverkarna av elinstallationsutrustning. Vårt tillverkningsprogram omfattar elinstallationsprodukter av plast, bl.a. utanpåliggande och infällda kapslingar, mätartavlor, ett brett utbud av kabel- och ledarfästen, kopplingsdosor, hermetiskt slutna kopplingsdosor, kabelvindor – förlängare m.m. Vi förfogar över en modern och ständigt moderniserad maskinpark. Vi har vårt eget design/teknikkontor (inklusive verktygsförråd), våra egna lageranläggningar och transportmedel. Vårt företag erbjuder högkvalitativa produkter som har lämpliga godkännnanden och certifikat. Vi har genomfört kvalitetsledningssystem ISO9001:2000 TUV Rheinland.

Sysselsättningsökning, modernisering av befintliga och uppförande av nya byggobjekt har möjliggjort för oss att utöka tillverkningsområdet och antalet tillhandahållna tjänster. Våra produkter finns i de flesta detaljhandelsbutiker inom  elinstallationsbranschen i Polen. Vi säljer också till utländska marknader i bl.a.: Ryssland, Litauen, Lettland, Estland, Vitryssland, Ukraina, Tjeckien, Slovakien, Tyskland, Kazakstan, Slovenien, Bulgarien, Rumänien, Serbien, Ungern och Island. Beprövad teknisk personal i kombination med ett ungt och dynamiskt team som arbetar med marknadsföring och försäljning skapar starka grunder och garanterar kontinuerlig utveckling. Företagets dynamiska utveckling, användning av modern teknik och råvaror av bästa kvalitet gör att produkter som erbjuds våra kunder uppfyller de högsta kvalitetskraven och utmärker sig med modern design. Våra produkter är högt rankade och får höga betyg i enkäter som anordnas av specialiserade tidskrifter. Blixtsnabb orderhantering, attraktiva principer för samarbete med kunderna, stöd till kunderna är de fördelar som hjälpt oss att vinna kundernas förtroende. Vi driver vår egen internettjänst där du kan hitta aktuell prislista, sortiment, nyheter och orderavdelning. Vi erbjuder säljstödssystem för våra kunder genom reklam- och marknadsföringskampanjer, deltagande i inhemska och internationella mässor, avgiftsfria reklamskyltar på försäljningsställen och publikationer i media.

Tack vare medarbetarnas engagemang, deras mobilisering och förvärvade kunskaper, modern tillverkning och distribution kan vårt varumärke och produkter som vi erbjuder nå allt högre nivåer.

Vi är öppna för era förslag och kommentarer.